Public Square er grundlagt i 2017 af kunstner Nermin Duraković og kulturhistoriker Jeppe Wedel-Brandt, som også tilsammen udgør sitets redaktion. Herudover er en række faste skribenter og bidragsydere også inviteret til at sætte deres personlige præg på sitet og dets udvikling.

Redaktion

Jeppe Wedel-Brandt

(født 1980) er cand.mag. i Moderne kultur og kulturformidling. Han har undervist som ekstern lektor på Institut for kunst og kultur (KU), været medredaktør på tidsskrifterne visAvis – Voices on asylum and Migration og Øjeblikket. Tidsskrift om kunst – og det kunsten handler om, og deltaget i en forskellige aktivistiske projekter. Han har udgivet en række artikler, skrevet en blog på Modkraft.dk og arbejder pt. på en bog om rum- og identitetsskabelse i Bosnien og Hercegovina i forbindelse med krigen i 1990’erne og frem til i dag. Hans arbejde har særligt været fokuseret på emner som racisme, nationalisme, politiske protester, bypolitik, neoliberalisme og migration.

Redaktion

Nermin Duraković

(født 1979) er billedkunstner baseret i København. Hans værker adresserer ofte, hvordan samtidens socio-politik manifesterer sig på et strukturelt, institutionelt og personligt plan, hvilket blandt andet kan læses i hans arbejde med den danske migrationspolitik.

Ved siden af sin værkproduktion har han igangsat flere initiativer med en politisk og kulturelt mobiliserende dagsorden.

nermindurakovic.com